Toets booster weken

Het kan voorkomen dat een leerling bijvoorbeeld door ziekte of andere oorzaken wat achter is komen lopen met de leerstof voor de toetsweek. Een heel onbevredigend gevoel voor zowel de leerling als de ouders. Het kan ook zijn dat compensatie- punten een rol spelen bij de overgang. Zeker weten dat je goed voorbereid bent brengt rust en heeft een positief effect op de resultaten.

Meneer Brinkman biedt hiervoor de juiste oplossing:

De “toets-booster-weken”. Deze 3 weken (inclusief de toetsweek zelf), gaat de leerling onder begeleiding een planning maken om het werk in beeld te brengen. Tijdens deze weken krijgt de leerling, indien nodig, 3 privébijlessen van een uur aangeboden voor een vak naar keuze. Er wordt gecontroleerd of het werk voor de volgende dag af is en dat houdt ook het gewone huiswerk in. De toetsstof wordt overhoord en waar nodig nog de puntjes op de i gezet.

Meneer Brinkman is als enige huiswerkinstituut in Veenendaal geopend als de leerlingen vrij zijn. Bij lesuitval geen wachttijden tot in de middag maar een sms’je naar Meneer Brinkman zelf, de deur gaat open en de leerling kan aan het werk.
Bij Meneer Brinkman geen tussenuren!!

Tijdens de toetsweek is Meneer Brinkman geopend van 9:00 ‘s morgens tot 18:00 uur ’s avonds.

toets-booster-weken