Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding Veenendaal – Meneer Brinkman

Meneer Brinkman verzorgt huiswerkbegeleiding in Veenendaal. Alle leerlingen van het VMBO, HAVO en het VWO kunnen terecht bij Meneer BrinkmanMeneer Brinkman gaat bij huiswerkbegeleiding als volgt te werk:

  • De leerling komt na schooltijd naar Meneer Brinkman toe voor huiswerkbegeleiding. De leerling zal in eerste instantie zelf het huiswerk bestuderen en maken.
  • Zodra de leerling aangeeft dat zijn of haar huiswerk af is, wordt het huiswerk nagekeken door de begeleider. Indien nodig wordt de leerling overhoord over het geleerde huiswerk.

Tijdens het maken van het huiswerk kan de leerling zijn of haar begeleider vragen om uitleg. Mocht na controle van het huiswerk en eventueel na een overhoring blijken dat de leerling de stof niet (voldoende) beheerst, zal er extra uitleg gegeven worden door de huiswerkbegeleider. Wanneer blijkt dat deze extra uitleg niet voldoende is voor de leerling kan er altijd extra bijles gegeven worden. Voor deze individuele bijles(sen) worden er geen kosten berekend.

Huiswerkbegeleiding

Samenwerking met scholen

Over het algemeen werken scholen met lesplanners. Het is van groot belang dat de docenten, huiswerkbegeleiders en werkstudenten van Meneer Brinkman deze ook in kunnen zien. Op deze manier kunnen we samen met de leerling een goede huiswerkbegeleiding realiseren. Meneer Brinkman helpt de leerling hoe hij of zij op de juiste manier kan leren.

Huiswerkbegeleiding is pas succesvol wanneer het steeds minder nodig is.

Bij de start van de huiswerkbegeleiding adviseren we altijd te starten met een 5-daagse begeleiding. Het is vervolgens aan de leerling om aan te tonen of deze goede resultaten kan boeken met minder huiswerkbegeleiding. Met de juiste instelling van de leerling en de juiste begeleiding vanuit Meneer Brinkman kan de begeleiding verminderd worden met 1 of 2 dagen per week. Een positieve instelling en juiste motivatie van de leerling is de basis van succes . De ongedwongen sfeer, persoonlijke en kleinschalige werkwijze van Meneer Brinkman dragen bij aan dit succes.

Meneer Brinkman – Uw kind sterk in huiswerk!

Meneer Brinkman is gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding. De expertise van onze docenten en studenten tillen de leerlingen naar een hoger niveau. Wij zijn gevestigd in het pand “De Rozenbottel” in Veenendaal. Dit is op korte afstand van diverse scholencomplexen. Het voordeel hiervan is dat uw zoon of dochter meteen vanuit school door kan gaan naar Meneer Brinkman.

Bent u op zoek naar de juiste persoon of personen die uw zoon en / of dochter passende huiswerkbegeleiding in Veenendaal kan geven?
Neem contact op met Meneer Brinkman, u kunt altijd bellen. Of vul het onderstaande formulier in, wij zullen dan contact met u opnemen.

Contact formulier

Volledige naam:

Email adres:

Telefoonnummer:

Uw bericht: